Pizza Workshop voor Amateurs

 


Op zoek naar een mooie en originele workshop om een geweldige avond door te brengen met collega's, vrienden of familie? Dan is dit de workshop die je zoekt!

PassaParola organiseert Pizza workshops voor enthousiaste groepen en bedrijven, in samenwerking met de sfeervolle Buitenplaats De Houtmaat.

De pizza workshop is gebaseerd op de voorbereiding, verwerking en het kneden van pizzadeeg met de handen, zonder het gebruik van een deegroller. Verder wordt de geschiedenis van de pizza en de herkomst van de verschillende producten uitgebreid besproken tijdens deze avond. Ten slotte wordt het mogelijk door de aanwezigheid van de enorme authentieke houtoven de zelfgemaakte pizza’s te bakken.

De combinatie van de sfeervolle omgeving, de houtoven, de pizza’s en een goed glas, zal een magische atmosfeer creëren die je niet snel zult vergeten.

Tijdens de workshop worden diverse hapjes, fingerfood en drank naar keuze geserveerd.

 

 

Voor meer informatie kun je Contact met ons opnemen of bel 0031626521576 om de mogelijkheden te bespreken.

  

Pizza Workshop voor Professional

 


Ben je eigenaar van een restaurant of een ondernemende kok die het leuk vindt om te worden geïnformeerd over de nieuwe ontwikkelingen die de Italiaanse Cuisine te bieden heeft? Heb je altijd al het gebruik van de houtoven en de kunst van de voorbereiding van de Napolitaanse Pizza willen leren?

Wij van "PassaParola" hebben geen geheimen en delen graag onze kennis door consulting diensten aan te bieden aan professionals. Wij organiseren workshops waarin het gedetailleerde gebruik van de houtoven en alle fasen van de voorbereiding van pizzadeeg behandeld worden.

Als je met jouw restaurant toe bent aan een nieuw avontuur neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn ook geïnteresseerd in een mogelijke samenwerking.

 

 

Voor meer informatie kun je Contact met ons opnemen of bel 0031626521576 om de mogelijkheden te bespreken.

 


 

Follow me on Facebook

Follow me on Instagram